EPSON SURECOLOR SC-F6300

Epson
Cod Produs: PLEF6300 Ai nevoie de ajutor? 021 460 2477
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)

Imprimanta pentru sublimare SureColor SC-F6300, de 44 inch, a fost dezvoltată pentru producătorii de textile, pentru companiile producătoare de articole promoționale și pentru studiourile foto. Prezintă un cost total de exploatare redus, datorită productivității îmbunătățite și minimizării timpului de inactivitate.

Productivitate

Accesul ușor pentru utilizator și întreținerea simplă a capului de printare minimizează necesitatea de a apela la un inginer. Reducerea timpului de inactivitate și accesul ușor pentru întreținere permit afacerii dvs. să se desfășoare mai eficient. Specificațiile îmbunătățite ale componentelor esențiale sporesc durata de viață a produsului și rentabilitatea

Ușurință de utilizare

Pornire mai rapidă din momentul livrării. Nu sunt necesare instrumente speciale sau cunoștințe specializate. Pornirea ușoară, încă din momentul livrării, ajută companiile să își înceapă activitatea cât mai curând posibil.

Asistență software

Epson oferă o suită impresionantă de software inclus, relevantă pentru necesitățile afacerii dvs., care include: software-ul Epson Edge Print RIP, Epson Edge Dashboard Support (profiluri EMX) și LFP Accounting Tool de la Epson. Acestea oferă cel mai adecvat nivel de compatibilitate cu software-ul pentru a ajuta companiile să funcționeze și mai eficient și să analizeze mai bine costurile și rentabilitatea.

Pachet complet

Oferim utilizatorilor pachetul complet de producție, pentru siguranța și confortul acestora. Soluția completă include: hardware-ul, software-ul, capul de printare, cerneala, hârtiile pentru sublimare, garanția și o rolă de preluare opțională, pentru a vă asigura că totul funcționează armonios.

Format: A0+ (1118 mm)

Tip plotter: SUBLIMARE

Specificatii tehnice producator:

Pentru detalii produs faceti click aici.

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti Luni - Vineri: 09:00 - 17:30

021 460 2477 comenzi@cissrevolution.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!