SUPORT TELEFONIC: +40 21 460 2477

Back To Top

Jet Cerneala

Imprimante cu CISS ieftine si performante, pe stoc

Imprimantele si multifunctionalele inkjet cu sistem CISS preinstalat, vin in intampinarea nevoilor si cerintelor fiecaruia dintre noi. Pentru clientii CISS Revolution, echipa noastra a selectat cele mai potrivite imprimante, unde raportul calitate pret este cel mai bun. Alegand aceste sisteme complete, clientul doar desface, instaleaza si printeaza. Pentru alegerea cea mai potrivita, echipa noastra de experti iti sta la dispozitie si te roaga sa nu eziti sa o contactezi.

Cele mai bune imprimante se gasesc la CISS Revolution

Mai departe gasesti lista cu cele mai populare imprimante cu CISS, cu preturi pornind de la numai 499 lei. Pentru profesionisti si firme punem la dispozitie imprimante profesionale foto si office Epson cu sistem de alimentare continua a cernelii. Alege modelele noastre de imrpimante pentru a beneficia de costuri de printare cu pana la 90% mai mici. Fie ca este vorba de cele mai noi imprimante Epson, sau de multifunctionalele cu CISS instalat de noi, facem tot posibilul pentru a iti garanta un pret excelent si performante de top. Multumita standardelor ridicate la care ne supunem, brand-ul nostru este leader in calitate pe piata din Romania.

Produse de la 1 pana la 18 din 51 total

  1. 1
  2. 2
  3. 3

Matrice  Lista 

Seteaza directie descendenta

Produse de la 1 pana la 18 din 51 total

  1. 1
  2. 2
  3. 3

Matrice  Lista 

Seteaza directie descendenta

Jet Cerneala. Imprimante cu CISS ieftine si performante, pe stoc Imprimantele si multifunctionalele inkjet cu...

Incepand de la: 0,00 RON

Inca nu esti 100% convins?

costuri CISS

Graficul de mai sus arata costurile de imprimare pentru imprimantele CISS comparativ cu celelalte imprimante. Dupa cum poti vedea, economisesti peste 90% din costurile de printare!

Si nu este vorba de bani putini: cartusele pentru imprimanta te pot costa chiar si 60 lei fiecare, iar cantitatea de cerneala este mult mai mica. De ce se intampla asta? Explicatia din spatele costului ridicat al cernelii este ca de multe ori producatorii aleg sa vanda imprimante la un pret cat mai mic, sacrificand profitul pe termen scurt, pentru ca apoi sa recupereze banii din cerneala.

Stiai ca...

.

Atunci cand (dupa mii si mii de pagini printate de-a lungul timpului) realizezi ca este posibil ca cerneala sa nu-ti ajunga pentru a termina printarea, poti incarca rezervoarele de cerneala chiar in timpul imprimarii. Acest lucru nu este posibil cu nici un alt tip de imprimanta.

.

Pe langa cerneala obisnuita, poti alege intre mai multe tipuri de cerneala, in functie de nevoile tale. De exemplu, cerneala UV iti ofera protectie impotriva razelor solare, iar cerneala de tip pigment are o rezistenta extrema, de peste 100 de ani.