SUPORT TELEFONIC: +40 21 460 2477

Back To Top

Livrarea produselor

Imagine CISS

Pentru livrarea produselor noastre punem la dispozitia clientilor PRINTHEAD SRL urmatoarele posibilitati:

Curierat rapid*

Ridicare directa de catre clienti a produselor comandate de la sediul firmei noastre.

* Daca ati ales ca modalitate de livrare curierul rapid, coletul va ajunge la adresa specificata de dumneavoastra a doua zi lucratoare. In contul dumneavoatra, puteti sa completati mai multe adrese de livrare si in momentul finalizarii comenzii, sa o alegeti pe cea la care stiti ca veti fi gasit la momentul livrarii. Ne puteti specifica si telefonic adresa de livrare. Compania de curierat rapid cu care PRINTHEAD SRL prefera sa lucreze este Urgent Curier insa oferim clientilor nostri si posibilitatea de a alege o alta firma de curierat. Daca clientul alege o alta firma de curierat PRINTHEAD SRL isi rezerva dreptul de a cere clientilor, dupa caz, ca plata sa se faca prin banca si nu prin ramburs prin intermediul respectivei firme.

Atentie*! Datorita programului firmei de curierat, sambata si duminica nu se fac expedieri iar livrarile se fac doar in zilele lucratoare si in intervalul orar 10 - 17, iar la cerere ele se pot face si sambata daca acest lucru este specificat de catre client.

 

Foarte important: PRINTHEAD SRL percepe o taxa de transport pentru fiecare colet in valoare de 25 lei pentru localitatile din zona de acoperire a serviciului de curierat. Daca adresa de livrare a produselor dumneavoastra nu se afla in aceasta zona, transportatorul percepe o taxa de kilometri suplimentari pe care PRINTHEAD SRL nu si-o asuma si care intra in responsabilitatea dumneavoastra. De asemenea, PRINTHEAD SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru produsele care in urma transportului au fost deteriorate intr-un fel sau altul.

Apasati aici ca sa va intoarceti la pagina anterioara